Kit-ul de Recoltare

Găsești in kit recoltatoare sterile și instrucțiuni clare,
pas cu pas. Poți recolta eșantionul acasă, fără sprijin specializat.

Kit de recoltare eșantioane

Pentru a simplifica și ușura întregul proces, ai acum posibilitatea să cumperi la început doar kit-ul de recoltare personalizat pentru testul pe care dorești să îl faci. Vei fi astfel pregătit pentru a recolta eșantioanele la momentul oportun.
Odată ce eșantioanele sunt expediate către noi, tot ce ai de facut e să achiți prețul întreg al testului ales, care va fi diminuat cu suma cu care ai achiziționat kitul.

Cum achiți diferența ?

  • cu cardul – intri pe pagina testului ales, pui produsul in coș. In caseta destinată cuponului promoțional introduci numarul de referință al kitului achiziționat în avans. Suma totală se va diminua astfel cu prețul kitului și vei plăti doar diferența.
  • prin transfer bancar – ne scrii un mesaj și soliciți o factură proforma cu restul de plată, pe care o achiți prin virament sau depunere numerar la ghișeul băncii.
  • prin mandat poștal
 

Oricare ar fi metoda aleasă, testul va trebui să fie achitat în întregime înainte de procesarea acestuia.

Laboratoarele care vă testează probele dețin acreditări recunoscute la nivel internațional, inclusiv ISO 17025 și Ministerul Justiției din Marea Britanie. Acestea asigură că laboratoarele funcționează la un standard constant ridicat, ceea ce ne permite să oferim un serviciu de cea mai înaltă calitate și cu o precizie de 99,99%.

chat-box

Iti stam mereu la dispozitie prin Chat, Telefon si E-mail.